fbpx

Wie is the Hungry Dutchman

Met een passie voor koken die ik vanuit mijn jeugd heb meegekregen en al dik 10 jaar fanatiek aan het BBQ'en. Iets wat steeds serieuzere vormen aangenomen heeft. In 2017 heeft het tot de lancering van een foodblog over Spareribs geleid, namelijk the Spareribs Project en vanaf 2019 was daar dan "The Hungry Dutchman". En onder die vlag ben ik nu officieel workshops en demo's aan het geven en daarnaast ook in te huren als Pitmaster / Grillchef en zelfs kleine cateringklussen zijn mogelijk.

Boyke ten Broeke

BBQ Pitmaster

Woonachtig in Scheveningen en veel ervaring op het gebied van BBQ en Outdoor cooking. 3 jaar geleden ook the Spareribs Project opgericht.


 
Met een grote hoeveelheid kennis op het gebied van BBQ en koken op zichzelf, heb ik besloten om begin 2019 ervoor te kiezen om een eigen bedrijf op te richten. Dit bedrijf heeft uiteindelijk de naam "the Hungry Dutchman" gekregen. Onder deze vlag geef ik workshops, demo's, proeverijen en ben ik ook in te huren voor advies op het gebied van BBQ en thuis koken voor zowel particulier als horeca.
Sinds 2018 ben ik officieel ook KCBS certified Jury. Dit houdt in dat ik op KCBS sanctioned wedstrijden over de gehele wereld mag jureren. KCBS sanctioned wedstrijden. In Nederland zijn er zo rond de 18 per jaar.

The Spareribs Project is door mij opgericht in 2017 met als doel zelf spareribs recepten te maken en op zoek te kunnen naar de lekkerste spareribs. Bekijk de website via https://www.spareribsproject.com