fbpx
 

BBQ Workshops

 

Tegenwoordig ontdekken steeds meer mensen het voordeel van het volgen van een goede BBQ Workshop. Tijdens deze workshops leer je in een aantal uur zelf heerlijke gerechten maken op de BBQ of zoals bij de Outdoor cooking workshops boven en met open vuur. De workshops die ik geef worden op locaties in Terneuzen (Zeeland) en in Poeldijk (Zuid Holland)

 

Aankomende workshops

 
TIjdens deze workshop leer je zelf de heerlijkste spareribs op de BBQ te maken met je eigen BBQ rub en proef je een aantal spareribs project originals

Locatie: Green Forest BBQ's & Grills | Terneuzen
Niveau: Beginners
Prijs: € 65,- p.p.
  • Wij zochten een mooie workshop voor meerdere personen op een mooie locatie en zijn niet teleurgesteld! Het was een leerzame dag en hebben hele lekkere gerechten mogen maken. Het was tevens een mooie combinatie met de bieren die wij konden proeven bij de gerechten. Een topdag die ik iedereen aanraad!
    Marcel de jong!
  • Onlangs een korte masterclass gehad over het bereiden van spareribs op de BBQ. Weet wel dat ik nooit meer simpel met alleen ketjap zal werken bij het maken van spareribs voor mijn klanten. Kan zo'n masterclass echt aanraden!
    Sjoerd Meeuwisen
  • Sinds de proeverij waar uitgelegd werd over het belang van goed vlees ben ik ook anders gaan eten. De simpele karbonade uit de supermarkt is voor mij niet echt meer aan de orde. En wat heb ik lekker gegeten die dag. Proeverij op locatie is zeker de moeite waard!!
    Hans de Wit