Voor diegene die mijn foodblog en social media accounts (facebook, instagram en/of tiktok) volgen weten dat ik vorig jaar meegedaan heb aan een wedstrijd voor de lekkerste taco van Nederland. Een wedstrijd die vanuit Santa Maria (die van de hele lekkere kruidenmixen) georganiseerd werd. En niemand minder dan Jord Althuizen zat hier in de jury. Naast de geweldige dag en ik bij de top 5 hoor van de lekkerste taco’s in Nederland, is hier tijdens de afgelopen horeca ook een leuk boekje van uit gekomen waar het recept van ondergetekende in staat. Hoe gaaf is dat?!?!

Het recept wat ik gemaakt heb is gemaakt met rundertong. Een typisch stukje vergeten vlees dat (indien goed bereid) echt waanzinnig goed smaakt! Voor diegene die dit boekje graag willen inzien? Klik hieronder om het te downloaden!

In het boekje staan naast mijn recept nog een aantal recepten inclusief een aantal van de enige echte Jord Althuizen en ook uiteraard de winnaar van deze wedstrijd. Het is dus zeker de moeite waard om dit boekje te downloaden. Laat vooral als je het recept gemaakt hebt zelf om mij te laten weten wat je er van gemaakt hebt en hoe je het recept vind smaken.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *