Over mij

Mijn naam is Boyke ten Broeke, 40 jaar en al 20 jaar daarvan aan het BBQén en koken. Ik ben er eigenlijk echt mee grootgebracht. (letterlijk en figuurlijk). Koken en BBQ’en is eigenlijk het leukste wat er is. En er over vertellen helemaal. Vandaar ook de workshops en uiteraard de recepten/reviews op deze website! Naast foodblog heb ik een eigen BBQ rub op de markt. En ook die is echt Oerhollands. Heb je deze nog niet geprobeerd? Bestel ‘m snel via de webshop Of bij een van de vele verkooppunten in Nederland!

BBQ Rub

Ik zei al, ik heb mijn eigen bbq rub op de markt. Die kun je via deze website ook kopen. Geen probleem. Maar je kunt deze ook kopen bij een van de vele BBQ winkels die er zijn in Nederland maar ook in Belgie en Duitsland. Heb je interesse in de BBQ rub? Kijk dan even hier!

foto tijdens Nederlands kampioenschap lekkerste Taco (3e plaats)

Onder de vlag van de Hungry Dutchman geef ik vaak workshops, proeverijen, demo’s tijdens Evenementen. Ik geef workshops in BBQ’en (ook bij mensen thuis op locatie), Outdoor cooking (dus lekker authentiek buiten met gietijzer boven open vuur. Vanaf 2023 zullen hier ook workshops worstmaken bij komen. Meer informatie is hier over binnenkort beschikbaar. Daarnaast ook zo nu en dan kleine catering en privechef opdrachten.

Spareribs Project

Voordat the Hungry Dutchman ontstond was er al een andere website beschikbaar genaamd the spareribs project met daarop heerlijke spareribs recepten. (ik ben hier immers mee gestart en heb hier een soort van specialisme in gekregen). Op deze website vind je de heerlijkse spareribs recepten. Stuk voor stuk creatief ingesteld. Neem hier zeker eens een kijkje!

BBQFanshop

Tijdens corona waren de mogelijkheden voor BBQ workshops, catering enz. beperkt. Dus zoals alles moest er een digitale uitlaatklep komen. Nu heb ik een foodblog uiteraard met heerlijke recepten maar ik ben ook begonnen met Merchandise. Hiervoor verwijs ik je naar mijn andere webshop namelijk de BBQFanshop

Publicaties

Horecava – Bekendmaking Finalisten
19-01-2022
Bekendmaking Finalisten voor lekkerste taco van Nederland op de website van de horecava.
Lees het artikel >

BN de Stem – Interview
02-05-2022
kort interview in BN de Stem tijdens een BBQ evenement in Dussen.
Lees het artikel >

BN de Stem – Interview
2-05-2022
kort interview in BN de Stem tijdens een BBQ evenement in Dussen.
Lees het artikel >

Santa Maria (Lekkerste taco van Nederland)
24-05-2022
Artikel over NK Lekkerste taco van Nederland en de finalisten. Recepten zijn hier te vinden.
Lees het artikel >